2015. február 25., szerda

3. fog, hétvége, keresztelő

Éééés végre tényleg kibújt (bal felső 1), a saját szemeimmel láttam tegnap. Bár teljesen észrevétlenül jött, semmi előjele nem volt, sőt még az evésektől eltekintve aludt is rendesen. Szerintem jön a másik is, bár ezt csak a mosakodások alkalmával tudom megtapogatni tizedmásodpercekre, akkor is csak azért, mert a vizet próbálja lelopkodni az ujjamról.

Hirtelen ötlettől vezérelve hétvégére eljött a húgom, tök jó volt, K is örült nagyon, idézem: legalább nem engem fogsz cseszegetni (mindezt fülig érő vigyorral), kis vicces. Bár elég messze lakik tőlünk, szóval nem igazán tud gyakran jönni, de azért jó, mikor itt van. Sokat játszott Bucival is, aki szerintem meg is kedvelte, persze az elején tartja a 2 méter távolságot mindenkivel és kell egy kis idő, amíg elkezdi magához közelebb engedni az embereket (és ezt minden egyes alkalommal elismétli), de nem is baj.

Már egy ideje agyalunk azon K-val, hogy a keresztelőt hogy oldjuk meg. Elég macerás nálunk bármilyen családi rendezvény, mert a szüleim elváltak már 8 éve kb., de nem hajlandóak egy légtérben meglenni, mindig vita a vége, mikor műtöttek, akkor is ment a hiszti, persze nem egymásnak, hanem nekem. Folyamatosan hallgathatom, hogy ócsárolják egymást, amiből már baromira elegem van, de sajnos nincs mit tenni, ez már szerintem nem fog változni. Na a helyzet az, hogy apuék messze laknak, anyuék nem annyira. Mivel mi nem kertesben lakunk, nálunk nem lehet utána kajálást szervezni. Anyáméknál megint nem, mert 1. a férje tuti nem menne bele, hogy apámat is vendégül lássa, 2. anyám eljátszaná a dámát és ha balhézik, vagy beszólogat el sem küldhetném a saját házából. Éttermen is gondolkoztunk, de egy vagyon lenne ennyi embert megebédeltetni, jobb helyre is mehet most az a pénz (kb 15 emberrel számolunk plusz mamám lehet hoz még 3 unokát). Aztán eszembe jutott tegnap, hogy mi lenne, ha a templomba (elvileg szoktak az ilyenekre kialakítani külön szobát) rendelnénk hidegtálakat, a templomhoz tartozik egy nagy udvar játékokkal, így a gyerekek sem unnák agyon magukat, és teljesen semleges terület, plusz talán a templom közelsége kicsit visszafogja őket a balhétól. Na ez a nagy ötlet, meg a héten felhívom őket, vagy bemegyünk megérdeklődni, hogy ez mennyire kivitelezhető (más templom nem jöhet szóba, K külön kérése volt, hogy itt legyen a keresztelő).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése