2015. január 16., péntek

Első karácsony és Szilveszter hármasban

December 24-ét hármasban töltöttük. Teljesen természetes volt, hogy aznap nem megyünk sehova és senki sem jöhet hozzánk se, ez a nap csak a miénk volt. Már előző nap megfőztem a halászlét, amiből vittünk K keresztszüleinek is. A fát már korábban megvettük, főszempont volt, hogy a levelei ne hulljanak le, mert Buci egyből felcsipegetné, ami nem lenne túl jó. 24-én K még kitalálta, hogy milyen szép idő van, menjünk már el kaspót venni, persze mikor máskor, de jó volt abban a szép napsütéses időben kimozdulni. Délután amíg Buci aludt, feldíszítettük a fát, egyrészt azért, mert ha ébren lett volna, tuti elcseni az összes díszt, másrészt alig vártuk, hogy lássuk, milyen arcot vág, mikor meglátja. Azt kell mondjam, hogy kb. semmilyet, egyáltalán nem érdekelte a dolog, na majd jövőre :) Ja, és az ajándékok sem villanyozták fel.
Voltak nálunk apuék, aztán a két ünnep között voltunk anyuéknál is. Nagyon jól teltek az ünnepek, szerencsére Buci is jól bírta a gyűrődést.
A szilvesztert szintén hármasban töltöttük, nem akartunk éjszakába nyúló felhajtást, mert a kisasszonyt sem akartuk megzavarni. Kicsit féltünk, hogy fog reagálni a tűzijátékokra, meg a végtelen petárdázásra, ami már délután elkezdődött és hajnalig tartott. Szerencsére ebben rám hasonlít, mert átaludta az egészet, ha ő alszik, akkor alszik, nincs mese :) Jó volt visszatekinteni az óévre, annyi minden történt, örömmel a szívünkben feküdtünk le aludni és végtelen hálával tölt el, hogy a kis szerelmünk már itt van velünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése